Lancering nieuwe website

Vandaag is het zover…………………… de nieuwe website van Funckey is gelanceerd!

lancering nieuwe websiteTwee jaar geleden ben ik gestart met deze onderneming en destijds was mijn website vooral bedoeld als bevestiging van mijn stap naar onafhankelijkheid. Nu heb ik het vertrouwen dat ik de goede weg ben ingeslagen en heb ik alles wat ik in de afgelopen twee jaar heb ervaren en geleerd, omgezet in een nieuwe vorm. Rust, professionaliteit en een degelijke inhoud, zijn wat mij betreft de sleutelwoorden die deze nieuwe vorm het beste omschrijven.

Samen met de lancering van mijn nieuwe website zet ik ook twee instrumenten in de markt: een werkplekmeting en een werkanalyse.

Beide instrumenten zijn bedoeld om onze opdrachtgevers meer inzicht te geven in respectievelijk het gebruik van de huidige werkomgeving en de omvang en variatie van de werkzaamheden die medewerkers uitvoeren. Ook mijn samenwerkingspartners kunnen gebruik maken van deze instrumenten om hun opdrachtgevers meer inzicht te verschaffen in de mate van efficiency van hun huidige werkomgeving. De resultaten worden altijd voorzien van een persoonlijke toelichting, want het is de vertaling van de output, die de instrumenten waardevol en bruikbaar maakt.

Ik neem u graag mee naar een van mijn aansprekende projecten om u te laten zien en vooral horen hoe mijn opdrachtgevers zijn gekomen tot de oplossingen die hen dienen in hun bedrijfsvoering. Hun verhaal en ervaringen laten u voelen wat Funckey voor u kan betekenen.