Michel van Es, deltaWonen

" In onze zoektocht in de wereld van het nieuwe werken kwamen we er al snel achter dat we meer kennis en ervaring nodig hadden om het nieuwe werken succesvol te kunnen implementeren in onze organisatie."

” In onze zoektocht in de wereld van het nieuwe werken kwamen we er al snel achter dat we meer kennis en ervaring nodig hadden om het nieuwe werken succesvol te kunnen implementeren in onze organisatie. Vanaf het eerste moment dat we met Rolien in contact kwamen was er meteen een klik met Rolien en haar enorme openheid en enthousiasme zorgden voor een enorme energieboost. Haar kennis en ervaring, maar zeker ook haar gedrevenheid, punctualiteit en directheid hebben bijgedragen aan het succesvol uitrollen van het project.

Rolien is een kei in vragen stellen die er toe doen en zetten je telkens weer aan het denken. Hierbij stelt Rolien ook de vragen die een ander uit de weg zou gaan en weet zo het hele team continu scherp te houden bij het maken van belangrijke keuzes. Rolien is een waardevolle sparringpartner bij dit soort omvangrijke projecten. Op gepaste wijze weet ze mensen uit hun comfort zone te halen en ze te prikkelen. Met uiteindelijk een TOP resultaat waarbij ze zowel het belang van de organisatie als de medewerker optimaal op elkaar weet af te stemmen.

Met veel plezier kijk ik terug op de samenwerking met Rolien en zou haar zonder enige twijfel meteen weer vragen als ik weer voor zo’n enorme klus kom te staan.”